Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, octombrie 18, 2011

Guest review+swatch: e.l.f. The Beauty Encliclopedia – Sparkle Eye si Face Edition

Adriana a fost tare drăguță și a făcut atât swatch-uri cât și review-uri celor două truse câștigate la giveaway-ul e.l.f.

" În primul rând vreau să le mulțumesc lui Ionny și celor de la Elf pentru oportunitatea oferită de a câștiga cele două produse: The Beauty Encliclopedia – Sparkle Eye și The Beauty Encliclopedia – Face Edition.
The Beauty Encliclopedia – SparkleEyeEste paleta care conține:

  • douăsprezece farduri pudră de ochi
  • două farduri cremă;
  • un creion de ochi maro;
  • o pensulă dublă pentru aplicarea fardurilor.


Consider că fardurile sunt destul de pigmentate, ușor prăfoase (unele sunt și mai cremoase) și toate conțin particule de glitter, mai fin sau mai grunjos. Nu există farduri mate. Alegerea culorilor mi se pare bună, întrucât există și farduri neutre ce se pot folosi ziua, colorate pentru machiajele mai vesele și farduri închise pentru machiajele de seara. Mi-ar fi plăcut ca toate fardurile să aibe aceeași consistență și același grad de pigmentare. Nu am probleme cu rezistența fardurilor dacă aplic un primer. Fardurile cremă mi se par puțin uleioase, dar se pot folosi ca bază pentru a intensifica nuanța fardurilor pudră. Creionul de ochi mi se pare dur și nu îl pot folosi. Pensula dublă este ok, nu zgârie, aplică frumos culorile, iar burețelul îl folosesc pentru a aplica fard în colțul intern al ochiului.

Swatch:
The Beauty Encliclopedia – FaceEdition
Această paletă conține:

  • patruiluminatoare,
  • patru corectoare,
  • două farduri de obraz (un blush și un bronzer)
  • o mini pensulă de față.


Iluminatoarele sunt ușor uleioase, din aceasta cauză nu le folosesc pe fața și mi se pare că sunt aceleași culori ca fardurile cremă și se pot folosi ca o bază pentru fardurile pudră. Corectoarele sunt de tip cremă, destul de tari și au o consistență mai cerată; eu am folosit a treia culoare (potrivită tenului meu) pentru zona de sub ochi, pentru mascarea cearcănelor. Îmi place că acea culoare acoperă ok și iluminează frumos zona desub ochi, iar rezistența este medie spre mică, efectul anticearcănului putând fi observat pentru 3-4 ore. Fardurile de obraz au o textura fină, o pigmentare emedie și nu mi se par a fi prăfoase. Blush-ul este roz-piersică și are particule fine de sclipici, care însă pe față nu sunt sesizabile și astfel pare mat, lucru care pe mine mă încântă. Bronzer-ul este ușor sidefat și eu îl folosesc pe post de blush pentru ca oferă acel aspect sănătos- bronzat. Rezistența lor este medie, de 4-5 ore, aplicate direct pe piele. Pensula defața este prea mică și mi se pare nefolositoare."

Swatch:

Multumesc mult Adriana pentru review-ul facut! :*:*:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena