Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, octombrie 16, 2011

Avon& Oriflame Haul

  
     Sunt fană Avon și Oriflame după cum știți și nu ezit să îmi comand măcar câte un produs din fiecare broșură. Ca la fiecare brand, se găsesc și produse bune și mai puțin bune. După îndelungi utilizări și recomandări, nu prea mai fac greșeli în  privința achizițiilor  :D 
     Așadar, luna aceasta am ales două parfumuri pentru că nu mi-am mai cumpărat de mult și anume Laugh Often by Reese Witherspoon și Enigma Dare to Dream de la Oriflame. Ambele au un miros superb și nu regret deloc că le-am luat.  


  
  • Crema mea de la Cosmedic e pe terminate (am terminat un borcan de 500 de ml și o cremă de 200 de ml de la Oriflame în aproximativ 3 luni.. eu zic că e un record:))) așa că m-am gândit să încerc una nouă, cea din gama Sweedish Spa de la Oriflame. Prima impresie este foartă bună... lasă o senzație ușoară de răcoare, are un miros extrem de plăcut iar pielea rămâne foarte de fină. 
  • Am ales și o cremă de mâini din aceeași gamă cu cea anticelulită. Cred că îmi voi lua toată gama, atât de mult îmi place mirosul!   • Este primul spumant pe care îl cumpăr deoarece prefer dușurile și nu băile lungi dar m-a cucerit mirosul  de portocale și coacăze :X 
  • Loțiunea tonică cu trei ceaiuri de la Yves Rocher am terminat-o așa că am optat pentru cea din gama Optimals de la Oriflame. Știți cât de mult iubesc gelul de curățare și sincer vă zic că nici loțiunea tonică nu m-a dezamăgit. Este primul produs de acest gen care are pulverizator ceea ce îl face extrem de practic! 
Dacă doriți detalii sau un review mai complet al unui produs, nu ezitați să îmi spuneți! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena