Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, septembrie 02, 2011

Swatch&Review Essence şi Make-up Studio


  După cum ştiţi, am câştigat în urmă cu ceva timp un premiu la concursul de machiaj de pe blogul Andreei.  Acesta constă în două produse de la Make-up Studio, un fard duo şi un tuş. Andreea a suplimentat premiul cu  trei produse Essence adorabile:X. 
  

 1. Essence Sun Club- shimmer for eyes, face and body, nuanţa 01 ibiza sun 

Ador acest produs, arată extraordinar de bine pe pomeţi, folosit ca blush, dat şi ca highlighter, utilizând nuanţele mai deschise. E foarte pigmentat, iar shimmerul este chiar deosebit. Când se va termina, cu siguranţă voi cumpăra acest produs! 

 Fard duo Make-up Studio nuanţa Touch of Green 

Primul lucru pe care l-am observat la acest fard este sistemul de închidere.. capacul este asemănător unei cutiuţe, ceea ce îl face foarte sweet:X. Culorile sunt pigmentate şi au un shommer deosebit. În timpul blendinglui îşi mai pierd din intensitate însă arată frumos. 


 Tuş Make-up Studio 
  
 Îmi place extrem mult nuanţa, este un kaki  sidefat. Se aplică foarte uşor datorită peniţei foarte practice. 
   Fard Essence nuanţa 24 Love me 

Este un nude cu puţin sclipici, care merge suuuuper ca highlight. Swatch-uit pare mai pigmentat însă aplicat îşi mai pierde din intensitate dar shimmer-ul se vede extraordinar de bine. 


Mascara Essence Multi Actio False Lashes 

Ei bine, nu am cuvinte să descriu acest produs. Prima reacţie după utilizare a fost... ok, unde mai găsesc? Trebuie să cumpăr mai multe ca nu cumva să se termine stocul:)) Da, crează efect de gene false şi conferă volum. Cu siguranţă o să vă arăt poze cu genele mele rimelate, trebuie doar să mă pensez:D Mai cad nişte chestuite după câteva ore, însă la cât e de bun mai contează?
 Sper că va sunt utile review-urile, voi reveni cu un look în care voi folosit toate aceste produse superbe. Mulţumesc Andreea>:D<  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena