Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, septembrie 04, 2011

Preferatele lunii AUGUST      Iată că a trecut şi ultima lună de vară...în loc să mă apuce depresia, m-am gândit că ar fi mai bine să îmi păstrez optimisul. Eu merg pe principiul "De ce să fii supărat când ai putea la fel de bine să fii fericit?" Deşi avem cu toţii stările noastre mai puţin bune, nu trebuie să facem un caz din asta şi să ne ruinăm dispoziţia, mai ales din cauza unui anotimp. Trebuie să ne bucurăm de fiecare în parte, de lucrurile deosebite pe care le întâmpinăm zi de zi şi să nu ne lăsăm influenţaţi de mici obstacole. Şi eu mă mir de cât pozitivism pot să dau dovadă câteodată:))) Aşadar a venit toamna. În Iaşi e cald şi frumos, deci încă mai simt vara. Luna acesta nu am încercat foarte multe produse noi, însă mereu am câteva pe care le folosesc cu drag, făcând parte din rutina zilnică.  
  
      Am să încep cu loţiunile pentru corp. Am folosit foarte des untul de cacao de la Petra (review aici) deoarece sunt într-un proces de slăbire şi aş vrea să văd dacă funcţionează în prevenirea vergeturilor! De asemenea, mi-a plăcut tare mult micuţa cremă de la Soap&Glory. Deoarece cantitatea nu mi-a permis să o folosesc cât aş fi vrut, m-am limitat la braţe. Mirosul este absolut delicios!! 
  
      Balsamul leave-in de la Gliss mi se pare cel mai bun produs de acest gen folosit până acum şi chiar nu intenţionez să îl schimb prea curând. Eu îl folosesc pe părul uscat şi îmi place cum îl aşează, nu îl îngraşă deloc, îl lasă mai moale şi are un miros care îmi place foarte mult (în ceea ce mă priveşte, dacă un produs cosmetic nu are un miros care să imi placă, renunţ la el chiar dacă are beneficii destul de bune.) 
  
      Am folosit în continuare loţiunea tonică de la Yves Rocher cu trei ceaiuri (review aici). Este un produs foarte bun şi ţinând cont că luna acesta nu prea am folosit cremă de faţă (pentru că nu am găsit una să mă mulţumească), acesta mi-a lăsat mereu tenul fresh şi hidratat. 
  
      Parfumul meu preferat luna acesta a fost Tomorrow de la Avon. Deşi este un parfum destul de dulce, iar eu vara folosesc doar parfumuri fresh, pur şi simplu s-a potrivit foarte bine. E plăcut şi nu este deloc greţos. Acum mi se pare Today mult mai puternic. 
  
      În materie de make-up, am folosit mai des blush-ul de la NYX (Peachy) pentru că am preferat  pomeţii mai naturali, concealerul de la Benecos (review aici), fondul de ten de la Oriflame Oxygen Boost (review aici) şi tuşul gel luat de pe E-bay (este incredibil de bun). 
  

Aveţi vreun produs care a devenit preferatul vostru mai multe luni la rând?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena