Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, septembrie 15, 2011

Haul Avon, Oriflame, Thboxes & Other

Thboxex


Mi-am comandat brăţărica şi colierul de pe Thboxex şi m-au ajuns în doar 2 săptămâni. :D Sunt foarte frumoase şi atent lucrate însă la braţară mi-a căzut un zorzonel (erau doi pantofiori). 

Oriflame

Pe zi ce trece îmi place tot mai mult acest brand. Descopăr produse extrem de bune la preţuri accesibile. Exfoliantul din gama Nature Secrets miroase delicos a zmeură şi mentă, face o spumă fină şi nu usucă pielea absolut deloc. Păcat că nu este şi cremă de corp cu acelaşi miros, căci e superb. Aţa dentară e ok, nu am prea multe de zis, însă m-a surpsins mirosul puternic mentolat pe care la Colgate spre exemplu nu l-am întâlnit. Fondul de ten Giordani anti îmbătranire îmi place, e un fond de ten cu o acoperire medie, tenul nu luceşte, deci e cam ceea ce am eu nevoie. 

Avon

 De la Avon am mi-am luat ojele Luxe Lavender (mov) şi Papermint Leaf (verde). Cea mov îmi place extrem de mult, chiar îmi doream o nuanţă de mov mai deschisă. În schimb mă aşteptăm ca cea verde să fie mai deschisă, în genul celei de la Flormar -mint- pe care nu o mai găsesc cu niciun chip, însă e ok şi aşa. Creioanele din gama Supershok sunt extrem de bune, chiar prea bune pentru preţul ăsta (12-15 lei). Sunt cremoase şi pigmentate, nu se întind, iar culorile sunt deosebite. Cel argintiu în folosesc în colţul intern al ochiului şi arată super! 


Olay

Mi-am cumpărat de ceva timp acest fluid de faţă de la Olay şi mă declar 100% mulţumită de el. Îi voi face un review mai detaliat. 
  

Aden Cosmetics

Acesta ojă am cumpărat-o de la Mall, de la un agazin unde se găsesc şi parfumuri vărsate. Gama de culori era foarte variată şi cu greu m-am hotărât..iar o ojă costă 5 lei. Culoarea este un fel de verzui cu refexii şi puţin sclipici. În poză a fost aplicată într-un singur strat. 
  


 Abia aştept să primesc zilele astea şi noua comandă de la Oriflame. Mi-am luat, pe lângă altele şi o cremă de ochi şi sunt curioasă cum e.  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena