Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, august 21, 2011

Wishlist de toamnă ♥

Ce face Ioana când se plictiseşte?? Liste de cumpărături:D Îmi doresc multe hăinuţe de toamnă.. în special sacouase şi bluziţe. Chiar dacă e mai rece, ador să port rochii cu ciorapi şi cizme, şi de aceea am nevoie de o gecuţă care să se potrivească (am ales blazerul lung negru de la H&M, ca idee). Rochiţe am extrem de multe şi abia ce mi-am mai cumpărat două, deci nu se regăsesc în wishlist-ul tomnatic.
În special optez pentru culori neutre, pământii când e mai rece. Îmi mai plac combinaţiile simple de jeans/leggings cu cizme, maiou simplu şi un cardigan. Mă gândesc cu nostalgie că vine toamna. Iubesc vara prea mult că să îmi placă câtuşi de puţin un alt anotimp, eu asocind mereu toamna cu o stare depresivă...ploi, frunze moarte, şcoală:)), frig, etc. Aş dori să îmi schimb opinia însă vara mă caracterizează prea tare (deşi sunt născută în toiul iernii, în ianuarie:D).

Aşadar, să trecem la listuţă

1. Jeanşi cu talie înaltă. Îmi plac modelele simple, pană şi îmi îmi doresc o pereche care să aibă neapărat talia ceva mai înaltă.


2. Jachete/Sacouri


3. Bluziţe/Cardigans


4. Accesorii- îmi plac genţile simple, cu o curea mai lungă pentru a fi purtate pe o pare (vorbeşte comoditatea din mine:))). De asemenea, mi-aş dori o eşarfă cu floricele pentru a mai înveseli puţin ţinuta şi o brăţiărică pe măsură:D

5. Cizme- poate o să vi se pară comic, însă eu nu deţin decât două tipuri de încălţări: sandale şi cizme:D Nu îmi stă bine cu un alt tip de încălţăminte aşa că mă conformez. Îmi plac modelele simple, până sub genunchi.

6. Cosmetice- nu am prea multe dorinţe în ceea ce priveşte această categorie. Am cam tot ce îmi trebuie, însă îmi doresc de ceva timp un Colorstay pentru că tot e atât de lăudat şi un ulei de argan:D
Cam asta e...voi ce preferinţe aveţi pentru toamna care vine?:D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena