Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, august 30, 2011

Review Cocoa Butter Cream

Am primit acest unt de la Ebioplant în urmă cu ceva timp şi după utlizarea lui în mod constant, m-am gândit să împartăşesc cu voi părerea mea despre el. Prima dată când l-am deschis m-a învăluit mirosul care este pur şi simplu delicios. Este uşor dulceag însă nu greţos..dacă aţi mai încercat loţiuni sau creme cu unt de cacao cred că vă este familiar. Un alt lucru care îmi place extrem de mult la acest produs este consistenţa. Nu este absolut deloc gras sau uleios, are o structură light ce se abosoare foarte repede în piele lăsând-o moale şi catifelată. Se recomandă pentru pielea uscată, însă eu personal o recomand pentru orice tip de piele. Untul de cacao este foarte bun şi împotriva vergeturilor, însă nu pot face specificaţii exacte în acest caz deoarece nu prea am vergeturi. De asemenea, poate fi folosit ca loţiune protectoare atunci când ne expunem la soare, deoarece untul de cacao este un spf natural, protejând în acelaşi timp de radicalii liberi şi asigurând un bronz uniform.

Preţul unui unt este de 40 de lei, însă având în vederea cantitatea enormă (500 ml) mi se pare mai mult decât accesibil.

În concluzie, recomand cu mare drag acest produs, în special dacă aveţi pielea mai uscată, vergeturi, sau dacă pur şi simplu doriţi să o folosiţi la plajă!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena