Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, august 13, 2011

Avon Haul

Am cam stagnat în ultimul timp... am avut chef de nimic, mai ales că a plouat. În rest, mă bucur din plin de vară, pentru că ştiu că trece atât de repede.
M-am gândit să vă arăt ultimile achiziţii de la Avon:D


Cremă pentru picioare cu lavandă- cea mai bună cremă de acest gen pe care am folosit-o până acum. În primul rând ador mirosul, este foarte suav şi relaxant. În al doilea rând, îmi place recipientul, este foarte simplu de utilizat. De asemenea, consistenţa este una foarte plăcută, nu este foarte grasă însă hidratează excelent. Lasă pielea foarte catifelată şi hidratată.
Apă de parfum Tomorrow- ador parfumurile din acesta gamă şi consider că sunt cele mai bune de la Avon în ceea ce prveste raportul calitatea preţ. Persistă foarte bine, iar esenţele sunt deosebite.
Gel de duş şi loţiune de corp cu pepene- nu prea sunt eu o fană a gamei Naturals însă am achiziţionat aceste produse pentru miros. Ador aroma de pepene, şi utilizând atât gelul de duş cât şi loţiunea aceasta persistă mult mai bine. Loţiunea este extrem de light, nu pot spune că hidratează, însă e ok pentru vară.
Set pile- le-am luat pentru modelul drăgălaş.:)0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena