Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, iulie 27, 2011

Strand Piatra Neamt + Random Stuff


Căldura aceasta mă stoarce de puteri...mi-e lene să fac orice, mă mişc precum un melc:)) Aseară am ajuns din minuscula călătorie prin ţară. Deşi era planificat să poposim ceva timp la Braşov, am făcut cale întoarsă şi ne-am oprit la ştrand, la Piatra Neamţ. Braşovul mi s-a părut agolomerat şi maare, aşa că nu am zăbovit prea mult. Am auzit multe cuvinte frumoase despre ştrandul din Piatra Neamţ, aşa că ne-am gândit să ne oprim acolo. Ei bine, da, ştrandul arată super, abia aştept să mă reîntorc, mai ales că nu este nici foarte departe de Iaşi. Este înconjurat de munti, e foarte mare, curat, civilizat, este dotat cu şezlonguri, se găsesc şi restaurante pe acolo (am nimerit la unul cu mâncare delicioasă), iar preţurile nu sunt deloc mari (13 lei intrarea cu tot cu şezlong). Deşi am fost o singură zi, pot spune că a fost chiar relaxant. Clar, vara asta o să mai merg măcar o dată acolo:X:X.
Zilele acesta am avut parte de surprize plăcute, am câştigat un giveaway tare drăguţ pe blogul http://www.pretaprotester.com/ dar şi un premiu la concursul de machiaj de pe blogul Andreei (multumesc mult girls!!). Aşadar, am spulberat mitul cum că aş fi cea mai ghinionistă persoană ever:)) Cât despre concursul de pe blogul Adinei (Little D), pot spune că a fost o dezamăgire totală:))) Deşi m-am calasat pe locul 1 la voturi, astrele au făcut astfel încât să mă clasez pe poziţia a 6 a, conform aprecierilor juriului. Dar nu-i nimic, it was ment to be;)


În altă ordine de idei, am rămas surprins impresionată de corectitudinea şi rapiditatea de pe siteul Miniprix. Vă spuneam că au avut reducere de 40% şi transport gratuit pentru Iaşi. În weekend am făcut comanda şi ieri am primit-o. Totul a fost ok, ba chiar mai mult, am rămas suprinsa de faptul că sandalele îmi vin perfect, sunt extrem de frumoase în realitate si comode...:X:X:X love them (şi au fost doar 30 de lei:|). Nu m-am putut abţine şi am mai cumpărat un portofel tare cute care a costat 10 lei. Aşadar, deşi am auzit păreri negative despre Miniprix, cum că au încurcat comenzile, că au expediat coletele foarte greu, eu am avut o colaborare perfectă cu ei.
Hugs &Kisses


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena