Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, iulie 23, 2011

Random talk + Reduceri Miniprix Iasi, Prahova, Dolj

Neaţa fetelor! După cum ştiţi, m-am înscris cu ceva timp în urmă la concursul organizat de Little D şi Iulia. Jumătate din punctaj îl reprezintă decizia feţelor, şi jumătate like-urile de pe facebook. Aşadar, dacă vă place machiajul meu şi consideraţi că merit să câştig mă puteţi vota aici.
Mulţumesc şi celor care m-au votat până acum:*:*:*:*

Nu ştiu câte dintr voi ştiu de oferta Miniprix. E prima dată când comand de la ei, deoarece nu am găsit niciodată ceva care să îmi placă şi să fie pe stoc. Acum am zis să profit de ofertă şi mi-am achiziţionat nişte săndăluţe cu doar 30 de lei (cu reducerea de 40%). Sper să îmi vină, deoarece sunt foarte dificilă la incaltamine.Oferta e următoarea:MARE, finala MARE, ultima oprire a Caravanei Reducerilor!
Asteptarea a luat sfarsit si cele mai meritoase judete se pot bucura de discounturi generoase la miniPRIX in acest sfarsit de saptamana.
Esti dintr-unul din judetele Iasi, Prahova sau Dolj?
In zilele de 22, 23, 24 iulie beneficiezi de discounturi generoase de:
40% pentru judetul Iasi,
35% pentru judetul Prahova,
30% pentru judetul Dolj
si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda plasata pe www.miniprix.ro . Prinde reducerea si bucura-te articole de calitate, preturi mici si oferta variata: peste 700 de modele de sandale si papuci cu preturi de la 6 lei, peste 500 de modele de rochii de la 12 lei, articole pentru copii de la 6 lei si multe alte SURPRIZE.
*Reducerea se aplica in momentul facturarii si este valabila pentru comenzi inregistrate in zilele de 22, 23, 24 iulie cu adresa de livrare in judetul Iasi, Prahova sau Dolj!Kisses my dears>:D<

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena