Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, iulie 14, 2011

Giveaway Cocoa Butter Cream


După cum vă spuneam, am revenit cu giveaway-ul promis, în colaborare cu Ebioplant. Premiul este un unt de cacao, foarte folositor în acesta perioadă, dar nu numai!

Descrierea de pe site a produsului:

"Untul de CACAO este un hidratant de exceptie si o grasime bine absorbabila, este recomandat pentru tenul uscat.

Cremele cu UNT DE CACAO imbunatatesc elasticitatea pielii, protejeaza impotriva vergeturilor in timpul sarcinii sau in timpul scaderii in greutate, pielea devine mai supla si mai catifelata. Este foarte indicata pentru pielea uscata sau cu diverse afectiuni (eczema,dermatite). Untul de cacao contine polyphenol,o substanta antioxidanta care inhiba dezvoltarea celulelor cancerigene. Este recomandat pentru utilizare ca lotiune pentru toate tipurile de piele inainte si dupa expunerea la soare pentru retinerea bronzului."

Cantitate: 500 ML


Regulile sunt următoarele:

  • Să mă urmăriţi prin Google Friend Connect;
  • Sa va faceti contul pe site-ul Ebioplant aici
  • Pentru încă o înscriere, (deci nu este obligatoriu) puteţi posta pe blogul vostru despre acest giveaway (postarea trebuie să conţină fotografia cu premiul şi un link activ către blogul meu) sau Share pe pagina voastră de Facebook;
  • Să lăsaţi un comentariu la această postare în care să îmi spuneţi că participaţi + numele cu care mă urmăriţi, numele cu care aţi dat like, adresa de e-mail cu care v-aţi făcut cont şi link-ul blogului vostru cu postarea, asta dacă ati postat, sau pagina cu "share".

Perioada de înscriere: 14 iulie - 22 iulie.

Câştigătoarea va fi aleasă pe baza unei liste randomizate:)

Good luck!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena