Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, iunie 06, 2011

Ofertă Pilates - IAŞI -


Hello! Azi vreau să vă prezint o ofertă foarte bună pentru un abonament la sala de Pilates Active Body din Iaşi de pe site-ul Fun Group. Doar 29 de lei în loc de 100 lei timp de o lună, şedinţe nelimitate. Eu am fost la această sală tot pe baza unei oferte achiziţionate cu ceva timp în urmă şi pot să vă zic că e super! Atât personalul care este foarte bine pregătit şi amabail cât şi condiţiile interioare sunt excelente!

" Active Body Pilates este o sala de Pilates din Iasi ce ofera doritorilor posibilitatea de a invata exercitiile si tehnicile Pilates. Recuzita necesara difera de la sala la sala. Noi dispunem de benzi elastice care opun rezistenta, mingea mare si mingea mica de exercitii, inele,greutati si bineinteles salteaua de fitness. Antrenorii iti vor monitoriza fiecare miscare, astfel incat vei sti cu siguranta ca lucrezi muschii eficient si obtii rezultate optime.

O sedinta de Pilates dureaza aproximativ 50 minute. Intre sedintele de Pilates exista un moment de respiro de 10 minute pentru a putea pregati ora urmatoare.

Trebuie sa avem in vedere faptul ca rezultatele vor incepe sa se vada abia dupa cateva saptamani de lucru si ca orice efort depus are ca scop remodelarea corporala la care ai visat dintotdeauna."


-articol preluat de pe site-ul Active body-


Sper că vă va fi utilă informaţia! Pupici!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena