Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, iunie 28, 2011

Iwostin Gift!

Spre surprinderea mea, ieri am primit de la Iwostin un cadou tare drăguţ drept mulţumire pentru participarea la campania de conştientizare a importanţei protecţiei solare, şi anume deodorantul spray Iwostin Aspiria.
Deşi nu l-am folosit decât de două ori, mă gândeam să împărtăşesc cu voi primele impresii, extrem de sincere de altfel. Sunt foarte de încântată de el, l-am folosit ieri la sală şi nu am avut absolut nicio problemă legată de transpiraţie sau mirosuri neplăcute. Spray-ul are un parfum tare de plăcut...din punctul meu de vedere miroase a curat, iar gramajul este de 150 ml.PROSPECTul IWOSTIN ASPIRIA ANTIPERSPIRANT TRIACTIV SPRAY USCAT


Limitează eliminarea transpiraţiei.

Opreşte procesul de înmulţire a bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute.
Încetineşte descompunerea bacteriană a lipoproteinelor (prezente în transpiraţia apocrină), care provoacă mirosurile neplăcute.
Recomandat pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă şi alergică.
Pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

Ingrediente Iwostin Aspiria Antiperspirant triactiv spray uscat:

Sarea de aluminiu - limitează eliminarea transpiraţiei.

Dry Flo® PC - derivat din amidon de porumb. Are actiune similara cu cea a talcului, absorbind excesul de umiditate din zona axilara.

Hydagen® C.A.T.- ncetineste descompunerea bacteriană a lipoproteinelor, prezente în compoziţia transpiraţiei apocrine, cauza mirosurilor neplăcute.


Mulţumesc Iwostin!

Voi aţi încercat acest deodorant? Ce părere aveţi de el?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena