Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, iunie 11, 2011

Beneficiile aduse de expunerea corecta la soare
Ei bine, desi am defaimat in fel si chip radiatiile:)) a venit vremea si pentru partea lor buna (si inca ce bunaa!!!). Daca fiecare ar respecta regulile minime ale expunerii la soare prezentate in articolele anterioare, s-ar putea bucura in fiecare vara de o sursa veritabila de sanatate.


- Razele solare reprezinta singurul stimul pentru productia prorpie a organismului de vitamina D, o vitamina implicata in metabolismul calciului, in rezistenta osoasa, dar care are influente si asupra rinichiului.
- Soarele ne intareste sistemul imunitar. - Amelioreaza acneea si previne aparitia cosurilor;
- Soarele este dusman pentru multe microorganisme, prevenind astfel multiple infectii. In trecut terapia prin expunere la soare era chiar folosita in tratamentul anti TBC. - Expunerea moderata la soare ajuta la ameliorarea inflamatiilor, reducand durerile in articulatii si crescand mobilitatea acestora.
- Soarele atenueaza parezele faciale; - Expunerea moderata la soare ajuta la calmarea durerilor din unele afectiuni genitale, in special localizate la nivelul uterului si anexelor.

-Soarele are efecte de ameliorare a bolilor, pentru unele boli efectele sunt mai intense, pentru alte boli efectele sunt mai slabe, insa in ansablu imbunatateste starea de snatatea.Trecand peste beneficiile medicale, trebuie sa luam in calcul faptul soarele creste buna dispozitie. Centrii nostri nervosi precum si sistemul endocrin este altfel proiectat incat sa reactioneze pozitiv in prezenta soarelui, imbunatatindu-ne starea psihica, la o expunere corecta, bineinteles.


Totodata, ce poate fi mai placut decat sa stai la plaja si sa te lasi mangaiata de razele soareleui si sa vizezi....:XCu acest articol, inchei campania de prevenire a expunerii solare promovata de Iwostin. A fost o mare placere sa ma informez despre acest subiect si sa va ofer si voua aceste informatii. Sper sa respectati sfaturile primite si sa ne gaseasca toamna cu un bronz superb. Voi reveni pe parcurs cu impresii despre cremele cu proetctie solara pe care le folosesc.

Pupici!!!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena