Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, martie 19, 2011

Midnight Pearl Oriflame

Nu stiu cate dintre voi cunosc parfumul Midnight Pearl, recent aparut la Oriflame. Imaginea acestuia este fotomodelul Natalia Vodianova. Surprizanor este faptul ca cei de la Oriflame au creat si un spot publicitar pentru acest parfum.

Mie imi place extrem de mult aroma, nu este nici foarte puternica, gretoasa, insa nici foarte fresh. Sticla mi se pare deosebita, parca e o bijuterie, si interesant este faptul ca poate fi refolosita, are o mica palnie, astfel incat se pot comanda rezerve de 50 ml din catalog la un pret mult mai mic, pentru a-l reumple. Este elegant si senzual, iar pe pielea mea persista destul de bine. Il recomand!

Descrierea de pe site suna cam asa: Prima dată când am văzut Midnight Pearl am ştiut că trebuie să îl am. Sticla sa opulentă m-a vrăjit. Şoaptele parfumate ale notelor de pară m-au sedus, floarea de arbore de pâine m-a îmbrăţişat cu tonurile sale tandre iar aroma luxuriantă a lemnului de agar m-a vrăjit, pur şi simplu. Nu există o aromă care să mi se potrivească mai bine.


Pret de catalog: 99 lei

La oferta: intre 50 si 70 leiKisses,


4 comentarii:

Madlen spunea...

poi cei de la Oriflame au si pag parfumate mai noi.S au luat dupa avon

Ionny spunea...

Da, am vazut ca au introdus pagina parfumata pentru Muse, nou aparut. Nu stiu de la cine au copiat insa ma bucur ca au facut-o. Multa lume se plangea ca nu exista pagini parfumate in catalog.

auroratoma spunea...

Si pe mine tot ambalajul m-a atras de la bun inceput. Mi s-a parut un fel de elixir, o potiune magica! Pe viitor, cred ca am sa il cumpar!

Ionny spunea...

Eu am fost atrasa in principal de miros pentru ca aveam o mostra! Oricum este foarte rafinat si cel mai important aspect: PERSISTA :))

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena